Overslaan en naar de inhoud gaan

Media bouwsector

Succesvol mediaplatform  

Als mediaplatform met jarenlange ervaring in de bouwsector weten we perfect wat bouwers, verbouwers en vakmannen boeit. Via krachtige tools zoals online platformen en leadgeneratoren; informeren, adviseren en activeren we jouw (potentiële) bouwklanten. Met bewezen resultaat. Vraag gerust naar de cijfers.

Promoot je merk op het meest bezochte bouwplatform in België  

We zetten volop in op contentcuratie. We versterken jouw merk door de juiste content te verzamelen, te optimaliseren en te promoten bij de juiste doelgroep. Zo maken we onze mediaplatformen Bouwinfo.be en Bati-Info.be razend interessant bij gebruikers/lezers én adverteerders. Bouwheer, aannemer en producent vinden elkaar op dit interactief platform boordevol redactionele dossiers, productinformatie, commerciële diensten én ons videoplatform BouwTube. Check gerust de CIM-cijfers: Bouwinfo.be trekt meer dan 750.000 bezoekers per maand.

Benieuwd wat er voor jou inzit? Neem vrijblijvend contact op.

Adverteermogelijkheden

Jaarcontracten:

Wil je je merk/product intensief promoten voor (ver)bouwers en/of doe-het-zelvers, dan kun je (nog steeds) beroep doen op onze jaarcontracten. Ons team van marketingspecialisten begeleiden je een jaar lang met het creëren van een maximale impact op ons platform, waarbij je extra inzicht krijgt in je doelgroep (sociaal-demografische gegevens, engagementtriggers, zoekgedrag, ...).

Pay-what-you-get:

Wil je je merk/product resultaatgericht promoten, dan kun je beroep doen op onze pay-what-you-get formules. Ons team gaat met je inhoud aan de slag, rekening houdend met je doelstellingen. Je betaalt hier per klik/lead. 

Bannerpakketten:

Heb je een actie die je kort wil promoten? Maak dan gebruik van onze bannerpakketten aan met zeer interessante CPM-tarieven.

Vakmannenplatform:

Zoek je B2B-communicatiemiddelen voor de bouwsector, dan is ons vakmannenplatform de oplossing. Geef zichtbaarheid aan je inhoud en documenten door ze op het vakmannenplatform te plaatsen, en/of schrijf je in voor onze maandelijkse vakmannennieuwsbrief. 

De Bouwzoeker:

Ben je een lokale speler, of wil je je specialistennetwerk meer zichtbaarheid geven? Dan is je aanwezigheid in onze Bouwzoeker, wat voor jou. Ga voor een fiche in de Bouwzoeker of kies voor een vip-aanwezigheid, kom hiermee in het gezichtsveld van (ver)bouwers op zoek naar een lokale partner. 

Meer weten? Neem contact met ons op

Technische specificaties

Wil je graag beeldmateriaal zoals banners, afbeeldingen, brochures,... aanleveren voor Bouwinfo.be of Bati-info.be?

Ontdek de technische specificaties

Wil je graag je merk meer in de kijker zetten? Doeltreffend gebruik maken van mediaplatformen voor de bouwsector? Neem vrijblijvend contact met ons op.