Overslaan en naar de inhoud gaan

Building impact

WIE IS BUILING IMPACT?

In 1999 ontstonden we als digitaal agentschap en werd het mediaplatform met Bouwinfo.be en Bati-info.be opgestart. Het internet is sinds die tijd enorm geëvolueerd en Building impact ook. Met online marketing en media die altijd in beweging zijn. Daarom blijven we ons inspannen. Met onze focus op jouw resultaten.

Wat kan Building impact voor je betekenen?

Met onze ervaring durven we ons echte kenners noemen. Wil je professionele begeleiding voor je online marketing? Laten we kennismaken! Zo vinden we samen wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Met één blik op onze expertise, weet je meteen welk vlees je in de kuip hebt. Neem gerust contact met ons op.

Of ben je op zoek naar een geschikt mediakanaal voor jouw bedrijf in de bouwsector? Dan ben je bij onze communicatieplatformen Bouwinfo.be en Bati-Info.be aan het juiste adres. Samen overtuigen we bouwers en verbouwers van jouw producten, diensten en expertise met impactvolle informatie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Leer ons veelzijdig team kennen

We zijn een team dat prima op elkaar is afgestemd. Marketingspecialisten met expertise in: media, online marketing, dialogue, development, intelligence en analytics. Naast de nodige theoretische opleidingen en certificaten, hebben we ook uitgebreide praktische ervaring binnen ons vakgebied.

Single point of contact

Je krijgt een vaste account toegewezen. Die zorgt voor duidelijke communicatie en een optimaal verloop van je project. De juiste medewerker, met de juiste expertise wordt zo op het juiste moment ingezet! Dit om efficiënt te kunnen werken, voor elke klant.

Klaar voor een succesvolle online aanpak? Ontdek onze expertise.

Neem vandaag nog contact op en haal meer rendement
uit jouw online marketing en/of media!